4 月 29 日 (星期一) | 會員登記|會員中心
攝影活動及聚會
Post new topic   Reply to topic  到最上層  |  回到主題  |  搜尋 
頁數: 1共 0 回應
上個主題 :: 下個主題  
作者 訊息

OkigaePrincess

上載我的肖像
題目日本人氣AV女優 通野未帆首次香港攝影會     Post time: 2 月 16 日

大家好,我哋係《お着替えプリンセス》Okigae Princess✨
初來報到,第一彈我哋請嚟日本AV界E Cup女神之稱嘅 通野未帆 為我哋獻上香港嘅第一次?!

200分鐘嘅拍攝時間中,通野未帆小姐會以三種完全不同嘅穿搭風格表現佢嘅性感。
群拍時間當然唔少得,除此之外,大會仲安排每人4分鐘嘅專屬拍攝時間,讓大家可以拍出完全屬於自己嘅個人相片風格。

粉絲專頁:https://www.facebook.com/profile.php?id=61556537129563

活動地點:九龍區
活動時長:200分鐘
日期. :3月30日(六)、3月31日(日)
服裝:每場三套精心挑選形象,請參考活動場次。

活動流程安排:
1)服裝A小組拍攝:25分鐘(每組10人,8分鐘)
2)服裝B小組拍攝:25分鐘(每組10人,8分鐘)
3)服裝C 1對1拍攝:每人4分鐘。兩個自選pose

*(參加者請自備閃光燈)
*(自選動作必須通過Model同意,請自備道具及參考圖片以縮短溝通時間,不得弄污服裝;不得影響妝容,不得觸碰Model。)

活動場次:

◆3/30星期六  第1場 11:10 ~ 14:30  参加費: $1899.00 HKD
服裝A)性感睡衣,服裝B)旗袍,服裝C)SM女王

第2場 15:10 ~ 18:30  参加費: $1899.00 HKD
服裝A)OL,服裝B)泳裝,服裝C)男朋友的Over Size T-Shirt
※參加兩場優惠價: $3599.00 HKD

◆3/31星期日 第1場 11:10 ~ 14:30  参加費: $1899.00 HKD
服裝A)排球服,服裝B)女僕服,服裝C)童貞殺手服

第2場 15:10 ~ 18:30  参加費: $1899.00 HKD
服裝A)空中服務員,服裝B)兔女郎,服裝C)賽車女王

※參加兩場優惠價: $3599.00 HKD

參加請正確填寫以下申請表:https://forms.gle/zxH2XgSWwsPsovME9
Back to top

頁數: 1共 0 回應
Post new topic   Reply to topic  到最上層  |  回到主題  |  搜尋 

討論區列表  |  Need a Login? Register Here 
 User Login
 User Name:
 Password: